MONDHYGIENST  in de praktijk 

----------------------------------------------

Om de behandelingsmogelijkheden in de praktijk uit te breiden zijn Mondhygiënistenpraktijk Waerts en ik per 1 juli 2012 een samenwerkingsverband aangegaan.

Monique Waerts is als mondhygiënist in 1986 afgestudeerd aan de VU in Amsterdam en heeft een eigen Mondhygiënistenpraktijk in Nijkerk en Zeewolde en daar komt Putten nu bij.  De mondhygiënistenpraktijk is een zelfstandige praktijk die voor iedereen toegankelijk is, dus ook voor mensen die geen patiënt zijn in de praktijk van tandarts Menzel.

Mondhygienist Annemieke Velzeboer werkt 1 dag per week bij ons in de praktijk op de donderdagen ( en af en toe op dinsdagochtend ): de planning van de afspraken voor behandeling bij de mondhygieniste in Putten wordt gedaan via onze eigen receptie 0341 - 35 51 51.

Voor vragen of onduidelijkheden kunt u altijd de praktijk bellen of naar de praktijk komen zodat we één en ander kunnen toelichten.

 

IXORG 

----------

Wij zijn aangesloten bij IXORG: een spaarproduct voor tandheelkundige zorg ( en sinds 2016 ook voor fysiotherapie ).  Uw nota voor tandheelkundige behandeling gaat rechtstreeks naar IXORG en ( als u voldoende spaargeld heeft bij IXORG ) wordt voor 100% vergoed.  Aan het einde van ieder kalenderjaar blijft uw spaartegoed behouden en verdampt niet zoals bij een tandheelkundige verzekering.