Betalen

Anders Medical Factoring is een firma die, voor tandartsen het factureren en innen van nota’s verzorgt en dat doet zij ook voor Tandartspraktijk Menzel.

Anders MF heeft met zorgverzekeraars in Nederland een overeenkomst afgesloten: dit betekent dat uw nota door Anders MF rechtstreeks naar de zorgverzekeraar wordt gestuurd. De verzekeraar verwerkt de nota en verrekent rechtstreeks uw verzekerde bedrag voor een behandeling: voor uw eigen bijdrage van een behandeling ontvangt u een nota van MijnAndersNota.nl .... het liefst per mail !!. Om dit veilig te kunnen doen heeft Anders MF uw juiste mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Wanneer u op de link in de mail van Anders MF klikt,  ontvangt u per SMS een toegangscode naar uw 06 nummer waarmee u de nota kunt openen en eventueel kosteloos kunt betalen via iDeal. Heeft u geen originele nota ontvangen, dan kunt u die per mail opvragen bij Anders MF:   service@mijnandersnota.nl                        Heeft u een herinnering ontvangen, maar geen originele nota dan is het heel goed mogelijk dat het origineel in de spam is terecht gekomen. Om dat te voorkomen kunt u bovenstaand mail adres vrijgeven als betrouwbare mail.

Wij verzoeken u nadrukkelijk een adreswijziging, wijziging van mailadres of telefoonnummer aan ons door te geven, zodat wij altijd over het juiste ( mail )adres beschikken en daarmee MijnAndersNota.nl  ook het correcte mailadres en telefoonnummer aangeleverd krijgt.  Wilt u de factuur liever per post ontvangen ... geef dat bij ons aan, dan kunnen wij dat in uw dossier verwerken.

Is er een reden waardoor betaling van uw nota niet binnen de gestelde betalingstermijn kan plaatsvinden, neem dan altijd contact op met Anders MF 085 - 7606262 Op  MijnAndersNota.nl  kunt u ook online een betalingsregeling aanvragen.

Passanten ( vakantiegasten in de regio en waarneemdiensten)  moeten de behandeling contant voldoen in de praktijk: wij beschikken niet over een pinapparaat !.          U krijgt de nota direct mee zodat u die zelf kunt indienen bij uw verzekeraar.

Informatie over uw tandartsrekening en tarieven kunt u ook vinden op de website  www.mondzorgkosten.nl